Wie zijn wij

Piet Vos is voorheen in dienst geweest bij verschillende installatieburo‚Äôs en startte   in 1970 samen met zijn broer een eigen bedrijf. In 1980 zette hij zelfstandig installatieburo P.B. Vos op. Het bedrijf is gespecialiseerd in zoals hij zelf zegt "alles wat met verwarming te maken heeft" daarnaast verrichten wij de meest voorkomende loodgieterswerken.

P.B. Vos besloot als een van de eerste bedrijven aandeelhouder te worden van de Energiewacht. Volgens Piet Vos is het een goede samenwerking. In principe versterk je elkaar en dat is een mooie basis om samen te werken en het zorgt voor een goede service en kwaliteit. Wij vervangen ketels in opdracht van de energiewacht en doen het onderhoud. Ook worden wij vaak gevraagd bij het oplossen van rookgaszijdige en hydraulische storingen.

Ook voor gebouwgebonden verwarmingsinstallaties cascade-opstellingen en grootvermogen cv-ketels werken wij regelmatig samen met Energiewacht.

Ondanks de passie voor zijn werk heeft Piet Vos besloten te stoppen met werken. Zijn zoon Karel heeft het gehele bedrijf over genomen en gaat op dezelfde voet verder. Piet Vos is blij dat zijn zoon de zaak over neemt, maar heeft het moeilijk om afstand van de zaak te nemen. Sommige klanten ken ik al 45 jaar. Daar bouw je een leuke band mee op: van sommige klanten krijg ik nog steeds een geboorte of kerstkaartje.

Copyright pbvosinstallatieburo.nl ¬© 2014  |  Wettelijke vermeldingen | Milieu | Powered by ICT Kleine