Klimaat techniek

P.B. Vos is het bedrijf als het gaat om klimaattechniek. Wij kunnen uw cv ketel, zonneboiler, radiatoren enz. van elk merk vakkundig plaatsen en uiteraard correct inregelen.

Ook op het gebied van uitbreiding, aanpassing en modificeren van uw klimaatsysteem bent u bij ons aan het juiste adres.
Denk hierbij aan het plaatsen van extra radiatoren, plaatsen van zonneboilers, aanleggen vloerverwarming, warmtepomp techniek enz. Ook voor dikwandige installaties en cascade-opstellingen kunt u bij ons terecht.

P.B. Vos is service partner van de Energiewacht en daarom voeren wij vele vervangingen en reparaties van cv ketels en andere warmtebronnen voor hun uit. Ook lossen wij regelmatig storingen op aan klimaattoestellen in opdracht van de energiewacht.
Als uw ketel toe is aan een onderhoudsbeurt verwijzen wij u graag naar de Energiewacht. Klikt u voor meer informatie over de Energiewacht rechts op het logo.

P.B. Vos is dealer van Remeha cv ketels. Bent u op zoek naar een nieuwe ketel en wilt u weten welke cv ketel het best bij u past?? Klik hier voor de ketelwijzer.

Wij zijn aangesloten bij Uneto-Vni wat een aantal voordelen voor u heeft. U kunt dit nalezen op de website van Uneto-Vni.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.

Copyright pbvosinstallatieburo.nl © 2014  |  Wettelijke vermeldingen | Milieu | Powered by ICT Kleine